Toimintasuunnitelma 2017

Vuosi 2017 on Suomen 100 vuotta juhlavuosi ja Varsinais-Suomen Sos.dem. Naispiirin 110. juhlavuosi. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme monenlaista toimintaa, jolla haluamme juhlistaa pitkää ikäämme. Keväällä on kunnallisvaalit, johon myös panostamme toimintaamme.

Naispiirin tavoitteena on edelleen saada kaikki varsinaissuomalaiset puolueosastot ja siten niiden jäsenet mukaan Varsinais-Suomen Sos.dem. Naispiirin toimintaan. Jatkamme jäsenhankintaa ja luomme jäsenjärjestöjen kanssa yhteistoimintaa ja näkyvyyttä.

Nykyisten sääntöjen myötä naispiiri jatkaa kahden piirikokouksen mallia. Sääntöjen mukaan kevätkokous pidetään viimeistään huhtikuussa ja syyskokous viimeistään marraskuussa. Kokousten yhteydessä järjestetään keskustelutilaisuuksia ajankohtaisista poliittisista tai muista kiinnostavista aiheista. Järjestämme myös muita tilaisuuksia jäsenille ja kiinnostuneille. Naispiirin hallitus pyrkii kokoontumaan kuukausittain.

Tammikuussa pidämme 110 v. juhlavastaanoton Turun Työväentalolla ja syyskuussa 110 v. juhlat Tarmon Talolla.

Vuoden aikana jatkamme yhteistyötä yhdessä Varsinais-Suomen Sos.dem. piirijärjestön kanssa järjestämällä tilaisuuksia eri puolilla Varsinais-Suomea. Keväällä järjestämme jälleen Ajassa Risteilyn vuosittain vaihtuvalla teemalla sekä syksyllä osallistumme perinteisesti Osaava Nainen -messuille. Keväällä suurin panostuksemme on kunnallisvaalit ja sen myötä runsas äänimäärä puolueelle sekä naisille. Vuoden päättää perinteinen jouluglögi- tai kahvitilaisuus.

Tapahtumista ilmoitamme kotisivuillamme www.vsdemarinaiset.com , facebook - sivuillamme, Turun SDP – tiedottaa sähköpostiviesteillä, e-kompassilla sekä jäsenjärjestöille lähetettävillä sähköpostiviesteillä. Toimintakalenteri liitteenä.

Sosialidemokraattisilla naisilla on unelma paremmasta elämästä: tavoitteemme on maailma, jossa mies ja nainen jakavat yhdessä työn, niin palkallisen kuin palkattomankin, vastuun, murheet ja ilot. Tavoitteenamme on lämmin, solidaarinen, itsestään ylpeä nainen, rakentamassa maailmaa rauhan maailmaksi.

Tapahtumakalenteri 2017

Tammikuu: Piirihallituksen kokous, 110 v. vastaanotto 13.1.

Helmikuu: Piirihallituksen kokous

Maaliskuu: Piirin kevätkokous 26.3.

Huhtikuu: Piirihallituksen kokous, Ajassa Risteily 22.4.

Toukokuu: Piirihallituksen kokous

Kesäkuu: Koko perheen tapahtuma 10.6. tai 11.6.

Heinäkuu: loma

Elokuu: Piirihallituksen kokous

Syyskuu: 110v. juhlat Tarmon Talolla 2.9. ja Piirihallituksen kokous

Lokakuu: Piirihallituksen kokous, Osaava Nainen messut 27.–29.10.

Marraskuu: Piirihallituksen kokous, Naisliiton liittokokous 18.–19.11. Valoa ei väkivaltaa 25.11. Piirin syyskokous 26.11.

Joulukuu: Jouluglögi


V-S Sos. Dem. Naispiiri ry Hallitus

ks. Naispiirin kokoukset ja tapahtumat