AJASSA-RISTEILY 15.4.2018

Varsinais-Suomen Sos.dem. Naispiirin perinteinen AJASSA-RISTEILY on sunnuntaina 15.4.2018 Viking Linen laivoilla Maarianhaminan piknikinä (meno Amorellalla, paluu Gracella).

AJASSA-RISTEILYLLÄ on jo monivuotinen historia naispiirin keväisenä tapahtumana. Risteilylle kokoonnutaan kuuntelemaan ja miettimään yhteisiä asioita, rentoutumaan ja tutustumaan toisiimme. Iloinen ilmapiiri tuo mukavaa keveyttä yhdessäoloon.

Kokoontuminen on Viking Linen terminaalissa klo 8.00, aamiainen klo 8.30 ja paluu klo 19.50. Vieraanamme on Varsinais-Suomen Sos.dem. Piirin puheenjohtaja Vuokko Puljujärvi.

Tule mukaan risteilemään kanssamme ja nauttimaan hyvästä seurasta merellisenä sunnuntaipäivänä!

Hintaan 39 € sisältyy meriaamiainen, menomatkan kokouskahvit hedelmineen ja paluumatkan päivällinen klo 17. Tule ja tuo kaverisikin, myös miehet ovat tervetulleita.

Ilmoittautumiset kiirastorstaihin 29.3.2018 mennessä piirin puheenjohtajalle Maiju Boenischille sähköpostilla mama-boe (at) hotmail.com. Viestissä ilmoitetaan osanottajien syntymäajat (myös päivä ja kuukausi, lopun tunnusosaa ei tarvita).

Hinta maksetaan samaan aikaan naispiirin tilille: FI17 5710 3520 0220 90 ja ilmoitetaan viestikentässä osanottajien nimet. Lisätietoa Maijulta.

Tervetuloa Ajassa risteilylle!